Dela är det nya Äga

Tvättstugan bjöds in att presentera projektet Kvartersråd vid studiecirkeln Dela är det nya Äga som hölls för andra gången i måndags. Dela är det nya Äga är en spännande studiecirkel om delningsekonomi som hålls på Kulturhuset Klossen vid Ålidhems centrum. Studiecirkeln kommer hållas fem måndagar med start den 24/4. I måndags då tvättstugan presenterade så var temat boende och mobilitet. Väldigt intressanta diskussioner och samtal med väldigt intressanta personer. En annan orgnisation som presenterade vad Björkstadens Miljöbilpool och en studiecirkel om Kollektivhus som hålls genom ABF.

dela äga


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s