Tack för igår kvartersrådet!

Tack alla ni som kom igår på kvartersrådet på Pedagoggränd! Så mycket intressant som sades som nu kommer att kokas ihop under de kommande veckorna och bli det slutgiltiga förslag som kommer presentras för kommunen, Bostaden och studentkårerna. Håll ögonen öppna för inbjudan till presentationen och utställningen av projektet, ser fram emot att se er då igen. Kan redan berätta att presentationen kommer att hållas den 30 maj kl 9.00 och att utställningen kommer hållas den 2 maj på arkitekthögskolan, mer officiella inbjudningar kommer inom kort.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s