20/4 18.00, kvartersrådets sista möte!

Boka den 20/4 kl 18.00-20.30 för kvartersråd i tvättstugan! Vi håller vårt sista möte där vi arbetar vidare med att kollektivt ta fram ett samskapat förslag som manifesterar hur byggprojekt kan komma från de som ska använda det.

Sist samtalade vi om kvarteret och siten, nu siktar vi in oss på designen av huset. Vad vet vi behövs och vad önskar vi fanns? En site-modell kommer att presenteras för att vi enklare ska kunna samskapa men också för att presentera de förändringar av siten som vi arbetade fram förra gången. En projektstruktur kommer även att presenteras som visar hur studenthyresgästföreningen kommer att fungera och sammarbeta med studentkårerna, Bostaden AB och Umeå Kommun. Strukturen är uppbyggd utifrån vad vi kom fram till vid det första kvartersrådet och genom rådslag med studentkåren NTK.

Så håll ögonen öppna för mer uppdateringar inför den 20/4, som alltid så utlovas gudomligt fika:) Vi kommer att hålla till i en tvättstuga på Pedagoggränd 3J.

Här nedan bjuds postern till eventet.

Poster - Tvättstugan 5 SVENSKA small sizePoster - Tvättstugan 5 ENGELSKA small size


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s