Inför kvällens kvartersråd

Kvällens poster och upplägg med presentation av framförallt siten med vyer från dess snöblaskiga tillstånd från tidigare i veckan men även angränsande stadsdelar, aktörer, institutioner och organisationer i området.

Upplägget ser ut som sådant att vi kommer att börja med en presentation av organisationen Tvättstugan och projektet Kvartersråd, efter presentationen så kommer vi att spela ett brädspel som är framtaget från förra kvartersrådets samtalsämnen och de parametrar som kom fram. Dessa är ett konstaterande av problem vi vill lösa, konkreta förslag som vi vill implementera, strategier för hur detta ska gå till och aktörer som är potentiella samarbetspartners i förverkligandet av dessa. Under tiden så kommer vi att ‘leka’ med vår site, byggnaderna och rummen där för att få en uppfattning hur de fungerar för att sedan ta beslut kring hur vi vill utforma vårt förslag. Då vi spelat klart så kommer vi avsluta med fika och en diskussion kring det som kommit upp under kvällen och hur vi kan utveckla det till nästa, vårt sista kvartersråd. Här nedan ser du kvällens poster. Vi syns!

IMG_0326

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s