Ikväll kl 18.30 i Tvättstugan!

Allt är utskrivet och klart,  fikat är inhandlat och prylarna har körts upp till Rullstensgatan 130 och står nu och inväntar kvällens kvartersråd. Det blir chokladbollar, kex och Zingoalla för sött och för er som gillar salt så finns enormt kompetent smörgåsmaterial. Så kom ikväll till Tvättstugan på innergården vid Rullstensgatan 130 och spåna om hur man kan samskapa ett designförslag för en del av Lilljansberget. Vi kommer att gå igenom förra kvartersrådets slutsatser och spela ett brädspel som vi satt ihop baserat på dessa slutsatser som består av ett konstaterande av problem vi vill lösa, konkreta förslag som vi vill implementera, strategier för hur detta ska gå till och aktörer som är potentiella samarbetspartners i förverkligandet av dessa. Vi kommer att flytta, vända och vrida på vår site och samskapa ett förslag om hur det som ska byggas utformas bäst utifrån våra, användarnas behov och önskemål. Tillsammans skapar vi demokratisk samhällsplanering i Tvättstugan. Vi ses!

Pamflett 4 SVENSKA 2

Pamflett 4 SVENSKA 22


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s