Nästa torsdag i tvättstugan.

Nu är analysen av förra kvartersrådet klar efter en lång process av genomlyssning och genomläsning av allt som sades och skrevs ner på våra post-its. Olika parametrar har identifierats som vi nu om mindre än en vecka kommer att ta oss an igen. Aktörer, strategier, problem och förslag har skrivits ner och nu när vi zoomar in på vår site och dess kringliggande kvarter så ska vi se hur vi kan samskapa lösningar och kopplingar mellan dessa. En modell av området kommer även att presenteras som vi i kvartersrådet kommer att arbeta med för att kunna börja diskutera utformningen av vår design i relation till de identifierade parametrarna.

Fikat kommer som vanligt att vara trestjärnigt så vi hoppas att ni kommer till Rullstensgatan 130 nästa torsdag kl 18.30 för Kvartersråd no2. Vi syns!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s