Inför kvällens kvartersråd.

Kvällens poster och upplägg med presentation av projektet, förslaget för Lilljansberget och statistik kring det politiska klimatet, studenters tankar om boende etc.

Upplägget ser ut som sådant att vi kommer att börja med en presentation av organisationen Tvättstugan och projektet Kvartersråd, efter presentationen så kommer vi svara på frågor i relation till presentationen. Sedan sätter vi oss ned framför en stor karta över östra Umeå och fikar samtidig som vi samtalar om tankar som kommit upp under presentationen. Metoden som kvartersrådet arbetar enligt har ett ramverk i form av kartan, presentationen och de 14 frågor på post-its som sats fast på kartan, men meningen är att samskapandet inte endast ska omfatta vårt framtida förslag utan även hur vi kommer fram till slutsatser och beslut. Så hur vi kommer att arbeta framöver kommer även att bestämmas under kvällen.

drawing-small


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s