Ikväll kl 18.00 i Tvättstugan!

Allt är utskrivet och klart, det enda som saknas är det väldigt goda fikat som utlovats. Detta kommer inhandlas snarast då fikat är vart mötes ryggrad, som man skulle kunna säga. Så kom ikväll till Tvättstugan på Axtorpsvägen 38 och spåna om hur man kan samskapa en bostadsmarknad som gör det enklare att hitta bostad som ung och student, hur vi genom att bidra med individens kunskap om vad som är bäst för denne kan bygga mer hållbart och demokratiskt och hur fungerande metoder för medborgardialog finns om man arbetar för dem. Vi ses!

Pamflett SVENSKA 3Pamflett SVENSKA 32


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s